maanantai 1. huhtikuuta 2013

Osa 2

Heipparallaa! 
Se ois sit toinen osa, kaikkien hankaluuksien ja myöhästymisien ja unohduksien ja kaikenmoisten muiden juttujen jälkeen... Eli ensin en päässy pelaamaan, sit hukkasin kuvat ja unohdin ottaa simien nimet muistiin ja sit oli koeviikot ja lopulta tuli laiskuus... :D Mutta toivottavasti nautitte! Ja kommentoikaa pls! +Lukijoiksi saa liittyä!

---
OSA 2#
Eräänä päivänä sitten töiden jälkeen Isabella Ceul lähti kirjastoon katsomaan jotakin luettavaa. Kyllähän neiti lukemista löysi, ja sai mielenkiintoisen kirjankin melkein puoliksi luettua. 


Pian Isabella tunsi koputuksen olkapäähänsä ja katsahti taakse. Jared Frio, tuttavuus edelliseltä kirjasto reissulta. Oli heidän välillään jotain varmasti ollut. Mutta kun Jaredin asia ilmeni Isabella ei pitänyt asiasta ollenkaan. Jared ei enää halunnut olla Isabellan ystävä. Jostain mies oli kuullut naisen syntyperästä eri planeetalla ja siksi Jared oli päättänyt, ettei olisi enää tekemisissä Isabellan kanssa.


Jaredin poistuttua nokka pystyssä töihin Isabella jäi seisomaan paikoilleen miettien lähtisikö ravintolalle syömään ja tuhlaamaan päivän palkan vai kotiin syömään purkkikeittoa. Nälkä kun neidin mahaan oli jo hiipimässä. Nopeasti Isabella kuuli vierestään "BÖÖ!" ja säikähti kamalasti. Kun nainen säikähdykseltään tajuaa katsoa säikyttelijäänsä, on hän pyörtyä ihmetyksestä. Jared Frio, naamioituneena! 

Kun mies lopulta pyytää anteeksi ja esittäytyy, on tuolla sama sukunimi kuin Jaredilla, Frio. Mies kuitenkin on Jaredin vanhenpi veli Connor. Isabellan ja Connorin juttu luistaa ja Isa unohtaakin nälkänsä pian. Connorin ilmeestä huomasi, että tuo oli aivan lääpällään Isabellaan. 


Illan alkaessa hämärtyä täytyy Connorin lähteä yötöihin kirjoittamaan juttua paikallislehteen. Järkyttävän kovalla olleesta puhelimesta Isabella kuuli Sunset Valleyn suosituimmassa baarissa tapahtuneen ryöstön jälkiselvittelyistä saatavan lehteen oikea juoru. Taksissa matkalla kotiin naisen ilme on jotenkin haaveileva. Johtuneeko rakkaudesta ensisilmäyksellä?Yöllä Isabella nukkui huonosti illalla iskeneen päänsäryn takia. Selällään maaten nainen nukkui pätkittäin unia näkemättä. Keskellä yötä tuo kuitenkin heräsi ja jäi pidemmäksi aikaa valveille. 


Isabella lähti yöpuvussaan ulos ja istuutui kostealla nurmikolle. Hän ajatteli pitkään maailman menoa ja tulevia tapahtumia, olihan hänet kutsuttu kasvattiperheensä ainoina elossa olevien Mayan ja Maisien siskontyttären Samanthan syntymäpäiville. Pian kuitenkin Isan pää täyttyi unenpöppöröstä ja tuo lähti raahautumaan omaan sänkyynsä.


Aamun jo sarastaessa Isabella haukottelee venytellessään. Kelloaan vilkaistessa nainen kiroaa, huomatessaan kellon olevan jo sen verran, että tuo myöhästyi täpärästi töistä. Mikäs siinä yövalvomisessa muuten? Kirottuaan tarpeeksi Isabella nousee sängyltä päättäen jäädä kotiin.


Illalla olisivat Mayan ja Maisien ottotyttären syntymäpäivät, allasbileiden muodossa. Sinne olisi hyvä lähteä levänneenä, ilman jatkuvaa stressiä töiden takia. Sängyltä keittiöön astellessaan Isabella päätti tehdä jo bravuuriksi muodostuneen salaatin. Syksyiseksi sitä voisi kutsua, mutta, pelkkä salaatti on hyvä nimi Isabellan lisättyä joukkoon paprikaa. Syötyään Isabella oli juuri vastaamassa puhelimeen. Kuitenkin nainen löytää itsensä pian lattialta makaamasta, kännykkä pään yli lentäneenä. Täysin palasina. Lisää ylimääräisiä kuluja!

  
Illalla bileissä Isabella jutteli pitkään puolisisarensa kanssa, ja naiset kertoilivatkin pitkään kuulumisiaan. Mayan oli kuitenkin lähdettävä pian lähdettävä viihdyttämään muita vieraita, joten Isabella jäi hetkeksi yksin, mutta löysi pian seuraa kirjahyllystä.
Mä en oo varma onks toi Maya vai Maisie, oma moka, tein niist liian saman näkösii... :D


Samantha saapui pian pitämään Isabellalle seuraa, tuon tajutessa, kuka vaaleanpunainen nainen oikeastaan oli. Samanthasta kasvoi oikein kaunis (lue kammottava) lapsukainen. Tuon jutut kyllä olivat hauskoja, mutta silti Isabella toivoi, että tuo jättäisi hänet rauhaan. Lasten jutut eivät ole häntä varten.


Seuraavana iltava Connor soitti ja pyysi Isabellaa kirjastolle. Neito toki suostui ja lähti oitis tapaamaan miestä. Hauskan juttutuokion nuo saivat aikaiseksi ja mitä pidemmälle ilta eteni sitä hauskenpaa noilla oli. Ulkona he pysyivät koko ajan, tähtiä katsellen ja ruohikolla maaten.


Vielä juuri ennen kotiin lähtöä Isabella päätti, että hän oli aivan liian kyllästynyt poliisin työhönsä, eikä hänellä ollut ylenemis mahdollisutta. Nainen siis ajoi taksilla teatterille ja aloitti uuden uran, josta hänen oli mahdollista yletä, kohti elämänhaavettaan. 


Eräänä lauantai paivänä uuden työpaikan hankkimise jälkeen Isabella sai soiton Connorilta. Kutsun miehen järjestämiin iltamiin. Hetken nuo kaksi jutustelivat ja sopivat, että Connor hakee Isabellan hieman ennen juhlien alkua. Miehellä, jopa oli aikaa, sillä tuon veli, Isabellalle tuttu Jared, oli luvannut valmistella bileet.


Isabellasta tuntui mahtavalta, kun tuo kuuli auton torven tuuttauksen pihatieltään, ja huomasi sen sisällä parhainpiinsa pukeutuneen Connorin. Nainen kapusi paras mekko päällään Rämäsen kyytiin ja pian nuo saapuivatkin varsinaiselle juhlapaikalle, tosin kävellen. Connorin uskollinen auto päätti sitten hajota matkalla.


Muiden vieraiden lähdettyä Connor pyysi Isabellaa jäämään yöksi ja nainen vaihtoikin heti arkisiin kuteisiinsa. Jared ilkeili ja teki molemmille simeille juomia valmiiksi ja oikeastaan pakotti nuo juomaan herkulliset juomat. 


Asia johti toiseen ja nuo löysivät itsensä aamulla alastomina toistensa viereltä. Kuitenkaan kumpikaan ei muistanut mitä oli tapahtunut.

-------


Kahden viikon kuluttua maanantaina Isabella oli ajoissa liikkeellä ja kävelemässä kohti teatteria ja uutta työpäivää. Kuitenkin naisen katsellessa hienosti leikattua  pensasaitaa, jokin myllersi Isan mahassa ja nainen antoi ylen. 


Töihin Isabella ei lopulta mennyt ja pisti huonon olonsa saman tein juhlimisen piikkiin ja lähti kotiin lepäämään krapulaansa pois. Maha kuitenkin aamun aikana rauhoittui ja Isa päätti kutsua Connorin kylään luokseen, miehellä kun iltapäivisin oli aamutöiden takia aikaa.


Niitä näitä juteltiin, kunnes Jared soitti Isabellalle ja pyysi veljeään kotiin syömään. Juuri ennen Connorin lähtöä Isabella rohkaisi mielensä, ja kysyi haluaisiko mies jäädä yökyläilemään luokseen. Viimeksi kun oltiin miehen luona. Niinpä Connor soitti takaisin veljelleen ja kertoi jäävänsä Isabellan luokse. Naisen ilmeestä huomasi, että tuo oli tyytyväinen.


Seuraavana aamuna Isabella seisoi löysät vaatteet päällään odottavan, ja jokseenkin syyllisen näköisenä odottamassa Connorin heräämistä. Miehen lopulta noustessa ei Isabella saanutkaan sanottua asiaansa, vaan päätti odottaa vielä muutaman minuutin asiaansa muotoillen.


"Muistatko sen yhden illan?" Isabella aloitti varovaisesti. "Tai tarkemmin sen kun olin luonasi yötä?" tuo jatkoi ja Connorin ilmeestä saattoi arvella tuon aavistelevan jotain. "Minä... Me saamme lapsen!" Isabella lopulta henkäisi ja huomasi Connorin ottavan asian paremmin kuin hän odotti. "Milloin sait tietää?" mies kysyi hymyillen. "Tänään"

-----------------

No, mitäs tyksitte? :D Omasta mielestäni onnistuin ihan hyvin, ja noihin muutamiin lavastuksiin oon tyytyväinen. Pahoittelut, kun menee niin nopeasti, muttakun on niin kauhea hinku päästä nopeasti eteepäin.
Tää rumba on kyllä oikeesti hirvittävä. Pelaan, otan kuvia (tätäki osaa varten joku 1200), käyn kuvat läpi, valikoin parhaat, muokkaan parhaat, muokkaan niiden leveyden, laitan ne järjestykseen, lataan tänne, huomaan että ne ei ookkaan järjestyksessä, vaihdan järjestyksen ja alan kirjottaa, sit loppuu inspi ja lopulta monen tuskallisen kirjotustunnin jälkeen osa on teidän! Ja sit te viel pyydätte nopeutta... :D Rakastan teitä! Mut toisaalta te ootte ainoo miks mä tätä blogia teen. En mä omaksi ilokseni raada... :D Mä oon pelannu legacyjä aiemminkin, mut ilman blogia.. :) Noni, ehkä tää on tässä!

Kiitos ja kumarrus lukijoille, ja halaus kommentoijille! Ne on kans ihania, ja tärkee osa mun työtä! Kommentoikaa, ja liittykää lukijoiksi! :) Muiden lciden linkkejä pistän varmaankin ylös, ja jos haluaa, että mä luen  ni linkkailkaa! :D

KIITOS! ♥

5 kommenttia:

 1. Huomasin sitten, että voi hele, liian isot kuvat! täytyy muokata seuraavaan osaan... :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljonpaljon ilmoituksesta, en olis välttämättä ollenkaan huomannut tulla lukemaan tätä uutta osaa! :D
  Ihanaa, kohta nähdään lapsia talossa! Mitäköhän mieltä Jared on veljensä tyttöystävästä ja näiden perheen perustamisesta... :p
  Isabella on kyllä tosi kaunis, sillä on aivan ihanat silmät! :) Varmasti saa noilla geeneillä hyvännäköisiä mukuloitakin. ;)

  Mun mielestä kuvat on sopivan kokoisia, ei tartte turhaan tihrustaa yksityiskohtia! :) Bloggerissa pääset säätämään sivun leveyttä kun klikkailet ittes malli -> mukauta -> säädä leveyksiä. Siellä ollessas koko blogi -kohdasta siis pystyt leventää sivua, ettei kuvia tarvi pienentää. :)

  Niinjoo. En tiiä oonko se vaan mä, mutta mun mielestä jotenkin "tuo" ja "nuo" -sanat ("pian nuo saapuivatkin", "sitä hauskenpaa noilla oli", "saattoi arvella tuon aavistelevan") ei välttämättä kuulu ihan oikeeoppiseen kirjottamiseen. Mutta siunhan legacy, jos tykkäät itte niin mää oon vaan yks hölmöläinen täällä mielipiteideni kanssa! :D Eli älä missään nimessä ota siipees, kunhan huomautin! :)

  Ei kannata turhaan kiirehtiä uuden osan kanssa, kyllä hyvää jaksaa odottaa! :) Tiiän liiankin hyvin millanen urakka uuden osan julkaseminen on. Eikä mun päivitystahti todellakaan oo mitenkään päin katottuna hitustakaan nopea, joten mulla nyt viimesenä siitä olis varaa kellekään mitään sanoakaan! :D
  Linkitän Ceulit Flynneihin, vastalinkitä jos vaan haluut. ;p

  -banssu

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja kumarrus kommentoinnista! Ja lukemisestakin tetysti!

  Mä tykkään tosi paljon lukee sun kommentteja, ku saan niistä itelleni ideoita ja muistan asioita mitä oon jo ehtiny unohtaa... :) Ekassa osassa kerroit ettet tykkää neiti/nainen sanasta ja mä luin tekstin uudelleen ja huomasin itekkin, että onpas kamalan kuulosta. --> Korjattu osin tässä osassa... Ja nytki huomasin, että oho käytän aika paljon nuo ja tuo sanoja. --> korjaan! Sitten ikuinen riesa, kuvat. Kiitos vinkistä ja neuvosta! En ois varmaankaan ite löytänyt.

  itekkin tykkään Isabellasta ja kiva jos joku muukin pitää sitä kauniina! Ja siis lapsia toivottavasti nähdään! Mikään ei oo varmaa. Kuvat nimittäin otti ja katosi bittiavaruuteen... On mulla muutama kuva seuraavaan osaan, mutta siihen ne sitte jääkin... Harmillista mutta totta, ja vaarana toi tietenkin sillon, ku mäkin teen kahella koneella tätä duunia... pelaan ja kuvaan toisella, kirjottelen ja muokkaan toisella...

  Ja tietenkin linkitän! heti kun saan tehtyä tonne yläbanneriin sellasen linkit sivun tai vastaavan... :D

  Ja uudelleen vielä iso kiitos kommentoinnista ja kiva jos tykkäät!

  VastaaPoista
 4. KIA jatka vaan noita neiti/nainen sanoja, onpahan vähän vaihtelua, eikä vaan esim. "sanoi Isabella" yms. ja tuo ja nuo on ihan oikeeoppisia sanoja. musta ainakin? :)

  mut joo, sanoinkin sulle et eka oli vähän tylsä, mut tää oli hyvä, sillä nyt jaksaa ainakin seuraavan lukee ;) JA SUN PINKKI NAISES ON IHANA MISTÄ NOI HIUKSET? ♥

  rakkaudella, ääliöystäväsi minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oi kiitos kommentista, ääliöiseni! ♥

   Mä en oikeestaan tiedä mitä kirjotan ku vaihdan tyylii joka osan välillä.. :D ja hiukset muistaakseni storesta tai exchangesta... :D Kiva, jos nyt tykkäsit! :D

   Poista